Har du set hvem der gør rent hos jer?

Har du set hvem det er som kommer og gør rent hos jer?

Det er Tom, Tom elsker at gøre gøre rent på kontoret, det er helt tydeligt at han kan lide det, med den iver han viser. Han når ud i alle hjørner, og får støvsuget fint over hele gulvet, det med en støvsugning er faktisk en opgave som han tager sig godt af. Det er nemlig rigtigt godt og nødvendigt for at der kan blive ordentligt rent at støvsugningen bliver foretaget præcist som lovet.

Støvsugeren kan for eksempel være en nilfisk uz 934 som kan komme de fleste steder. Det er i den forbindelse meget vigtigt at se på de omstændigheder der er når man støvsuger kontor, som jo er en del af erhvervsrengøring.

Tom kommer alle steder med kontorrengøring

Tom ser sig for, og når det handler om grundighed så er det vigtigt at der kommes i alle hjørner. Det er en selvfølgelighed at alt bliver gennemgået nøjagtigt som det ønskes i forbindelse med den aftale som kunden har indgået med dahl rengøring.

https://www.dahlren.dk

 

Selv om det kan virke svært at gøre rent på kontorer så er det vigtigste for den som udfører arbejdet at kunne klare opgaverne, dag efter dag, uge efter uge. Tom levere også drikkevarer til kunden, og i den sammenhæng er det nødvendigt at være grundig med at vise personlighed og venlighed overfor den som vil have dette leveret.

Mange kan levere drikkevarer, men jeg ved at Tom er grundig og pligtopfyldende, så at alle varer leveres til tiden og i den aftalte mængde. Det siger sig selv at alle som ønsker pålidelige og grundige medarbejdere også ønsker grundige og opmærksomme medarbejdere til at betjene dem. Ser du også frem til at kunne finde dette firma, som sikker ville glæde dig at arbejde sammen med?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *